суботу, 24 листопада 2018 р.

Талановиті діти Великокурінської школи

9 листопада 2018 року  в нашій школі відбувся фестиваль обдарованих та талановитих дітей «Крок до зірок», де зібралися такі різні, але такі прекрасні зірочки, які утворюють надзвичайні, дивовижні сузір’я.



На нашому шкільному  небосхилі ми можемо бачити прекрасні угрупування зірок. Якісь з цих зірок більш яскраві, якісь менш. Якісь такі гарячі, що здатні запалити все навколо, а якісь заспокоюють та врівноважують своєю прохолодою. Деякі далекі і непомітні, а деякі знаходяться настільки близько, що з ними навіть можна стикнутися. 
 На фестивалі відзначили найталановитіших дітей нашого ліцею, грамотами та грошові премії отримали ті учні, які презентують  наш район на обласних, Всеукраїнських, Міжнародних олімпіадах, конкурсах та змаганнях.
І звичайно був цікавий та насичений концерт юних талантів Великокурінського ліцею. Дитячі творчі колективи дарували пісні, танці і неперевершені гуморески Остапа Вишні,позитивну енергію, хороший  настрій і впевненість у завтрашньому дні. Ми вкотре переконались, що наші діти найкращі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

17 учнів та учнівських колективів закладів загальної середньої та позашкільної освіти Любешівської громади стали переможцями. За свої творчі...